Menu

WK Judopak geveild tegen de kankerbestrijding

Ik heb mijn “gouden judopak” geveild. Het pak waarmee ik de finale van het WK heb gewonnen.

De opbrengst is gegaan naar KWF Kankerbestrijding zodat er meer onderzoek gedaan kan worden, betere nazorg en voorlichting gegeven kan worden aan mensen.

Dit onderwerp staat dicht bij mijn hart omdat ik uit ervaring weet wat kanker met mensen doet en de mensen eromheen, het is echt verschrikkelijk!

Ik ben in 2018 mijn lieve oma Deana verloren aan kanker. Ze betekent echt heel veel voor me! En 12 jaar geleden is de moeder van mijn beste vriend overleden, Josephine. Ze waren beiden echte vechters en waren altijd positief! Gaven nooit op hoe moeilijk het ook was en daar kijk ik heel erg tegen op! Voor elke wedstrijd die ik doe denk ik aan hen en dat geeft me extra kracht!

Met dit gebaar heb ik een mooi bedrag verzameld om iets terug te doen en het machteloze gevoel weg te halen wat je voelt als een dierbare zo erg leidt!

Het pak heeft bijna 3,000 euro opgeleverd.