Menu

Sponsors

In Tokyo draagt Noël de pakken van Adidas. Adidas Double D is de adidas shop voor de hele wereld. Double D waardeert de wereldtitel en heeft na het WK 2019 het contract verlengd.

E-Fiber legt glasvezel aan door heel Nederland en daar hebben we jou bij nodig. Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Bekijk wat er mogelijk is in jouw gemeente.
JudoInside.com is ‘s werelds grootste judo database. Wie is er niet opgegroeid met JudoInside? Zorg dat jij, net als Noël, die held wordt van JudoInside.com!
“Noël is de trotse Wellness ambassadeur van Technogym. Iedereen in de (top)sport, fitness en krachttraining kent het merk Technogym. Om onderdeel te zijn van zo’n groot merk geeft Noël een boost. In het judo draait alles om kracht en uithoudingsvermogen, de apparatuur van Technogym gaat Noël helpen om grote stappen te zetten richting Tokyo!’’
Restaurant de Markies van Carabas uit Driebergen is een restaurant in de stijl van een gezellig eetcafé aan de bekende winkelstraat de Traaij 197d in Driebergen. De Naam van het restaurant komt voort uit het sprookje van De Gelaarsde Kat. Een strijder, net als Noël!
Train als een atleet. Noël gebruikt Herbalife24® sportvoedingslijn, ontworpen om je te ondersteunen tijdens intensieve of uitgebreide trainingen, te herstellen na je training en geschikt voor dagelijkse consumptie voor, tijdens of na de training.